Despre Noi

De ce cursuri online de economie?

Credem cu tărie că economia îți poate schimba viziunea asupra lumii și te poate ajuta să iei decizii mai bune.
Majoritatea deciziilor pe care le luăm sunt determinate de considerente economice.
Online e mai eficient, mai simplu și mai la îndemâna ta.

Fie că ești elev, student, profesor sau, ca și noi, dornic mereu de a afla lucruri noi, platforma noastră îți oferă acces gratuit la o mulțime de filmulețe care îți vor explica ce este mai exact economia și cum funcționează ea, cum poți deveni și tu antreprenor și cum să iei cele mai bune decizii când vine vorba de banii tai. 

 

Misiunea noastră:

1.    Să te facem să vezi lumea diferit, oferindu-ți exemple simple, din viața de zi cu zi.
2.    Să te amuzăm. Exact! Nu vrem să te plictisim așa că toate filmulețele noastre vor fi interactive, animate, scurte și concise.
3.    Să te ajutăm să devii mai bun, mai eficient și mai prosper.

 

Cine suntem?

Asociația Literati, constituită în anul 2006, este implicată activ în sistemul educațional pre-universitar și universitar din România, oferă consiliere tehnică pentru dezvoltarea programelor de e-learning, organizează workshop-uri internaționale pe teme de economie, dedicate elevilor și studenților, finanțează și editează jurnale științifice în parteneriat cu centre de cercetare din Universitatea din București alături de care asociația organizează și conferințe internaționale.

Într-o perioadă în care ne punem diverse întrebări cu privire la direcția sistemului educațional românesc, Asociația Literati își dorește să facă un pas înainte spre ceea ce membrii ei consideră a fi viitorul educației.


Credem în noua generație și în formarea ei, credem în viitor!

 

"Ştiinţa este marele antidot al entuziasmului nefondat şi al superstiţiei." - Adam Smith